20 Aralık 2012 Perşembe

Yeni Yıl İndirimlerle Geldi- Sephora, Tekin Acar, The Body Shop İndirimleri

Merhaba sevgili takipçiler...

Belki pek çoğunuz haberdarsınızdır da pek azınız kalmıştır bu indirimleri görmeyen. İşte biz de bu kitleye hitaben bildirelim dedik.

1- Sephora'da parfüm alışverişlerimizde 150 TL'lik alışverişte anında 35 TL indirim var. 200 TL'lik alışverişe 50 TL... 400 TL'lik alışverişe kadar her 50 TL'de 15 TL ekstra indirim veriyor. Ben 200 TL'lik bir parfüm seti beğendim ve 150 TL ödeyip çıkacağım için çok mutluyum. Bunun dışında Too Faced in şahene bir setini oluşturmuş Sephora. 85 TL idi, yanılmıyorsam. Bir bakın derim, içinde yok yok.

2- Tekin Acar Cosmetics'i pek sevmem, nedense pahalı olduğuna dair bir inancım var, ancak dün önünden geçtim bir de ne göreyim... Estee Lauder parfüm alışverişinde benim favori markalarımdan olan Michael Kors'un makyaj çantasını (çanta cidden güzel) ve  Estee Lauder makyaj setini sadece 85 TL'ye veriyor. Bu tür kampanyalar çok yapılıyor, ancak bunun bir farkı var gibi. Ürünler orjinal boy ve renkler sezon renkleri... Genelde nuhnebiden kalma renkleri doldurup set yapan firmalara selam olsun. Kırmızı-bordo ruj, smoky eyes makyajı için far paleti, bronz allık vs.. Tabii Estee Lauder'de parfüm bulabilirseniz:)

3- The Body Shop'un klasik yılbaşı paketleri hazırlanmış ve raflarda yerini almış. 3 al 2 ödeler mi ararsın, 2 al 1 ödeler mi ararsın, yeter ki al ödemeden çıklar mı ararsın hepsi mevcut. Bir bakmakta fayda var. Yılbaşı hediyesi için de iyi bir alternatif olabilir.

4- Tüm bunların dışında, sevgili dostlar, çıkın bir dolanın caddelerde her yerde ayrı bir esinti, her yerde ayrı bir indirim. Ancak maddiyatımızı sarsacak bu tuzaklara düşmeden kaçın :D deerr asıl eğlence bizim çok yakında başlatacağımız çekilişte... Geriye sayım başlasın sözlerimle bu yazımı bitiririm.

 M.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder