1 Ağustos 2012 Çarşamba

Schwarzkopf Bonacure Nem Yükleme Spreyi

Sevgili Güzellik Tutkunları,

Çekilişimize ilgi gün geçtikçe artıyor, hepinize teşekkür eder uzun süredir aksattığım yazılarıma bir saç bakım ürünüyle dönmek isterim.


İki fazlı bu ürün saça bir yandan bakım yaparken bir yandan da kolay taranmasını sağlıyor ve kuaförlerde saçımıza püskürtülen mavi suyun verdiği yumuşaklık hissini veriyor.

Kuaförlerde kullanılanlardan çok daha kaliteli olduğuna ise şüphe yok. Normalden kuruya kadar her tür saç tipinde uygulanabilen ürün, özellikle benim ki gibi boyadan nemini kaybetmiş saçları ağırlaştırıp yapış yapış yapmıyor. Ancak saçlarınız yağlı ise daha kolay yağlanmasına neden olabilir. 200 ml'lik ürünü neredeyse her banyo sonrasında, saçlarımı taramadan önce, çalkalayıp saçıma püskürtsem de  1 yıldır bitmedi. buradan ürünü sipariş edebilir, ya da ihtiyacınıza uygun bir Schwarzkopf profosyonel bakım ürününü edinebilirsiniz. Ben strawberry.com'dan 20 TL civarına almıştım, ancak Türkiye'ye gönderimler durduruldu, bildiğiniz üzere.

Bir dip not düşecek olursam; Shwarzkopf'un Bonacure ürünleri (Üzerlerinde BC yazanlar) profosyonel bakım ürünleri olup çoğunlukla kuaförlerde satılmaktadır. Marketten aldığımız ürünlerden oldukça farklı ve kalitelidir. Bundan ötürü fiyatları market ürünlerine oranla biraz pahalıdır sevgili güzellik nehri takipçileri. Saçlarınızın pırıl pırıl parladığı ve kolay tarandığı mutlu günler dilerim :D:D:D
M. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder