1 Haziran 2012 Cuma

Lancome Teint Miracle 04 Fondoten

En güzel temizleme ürünleri ve nemlendiricilerle bakım yaptığımız cildimizi; bu güneşli yaz günlerinde öncelikle güneş koruyucumuzu sürerek makyaja hazırlar ve genelde fondoten sürerek güzellik yolculuğumuza devam ederiz.


Bu noktoda son zamanlarda benim favori fondotenim olan Lancome Teint Miracle'yi sizlere tanıtmak isterim. Tüm cilt kusurlarını, lekeleri mükemmel bir şekilde kapatıyor ve bu özelliği ile öncelikle göz dolduruyor. Ayrıca cilde doğal bir ışıltı veren ürün, yüzde bir porselen görünümü yaratıyor. Tüm bunları yaparken de o çirkin maskeli yüz ifadesini oluşturmuyor. Son derece kalıcı bu fondotenin en güzel yanlarından biri de içeriğinde yağ barındırmaması. Her ne kadar güneş koruyucuyu fondoten altına kullanmış olsak da Lancome'un bu ürünü aynı zamanda 15 SPF güneş koruyucu içeriyor.


Gül özleriyle cilde bakım yapan bu ürünün 18 saate kadar kalıcı olduğu belirtiliyor. Benim gibi açık kumral tonlarında tene sahipseniz ve özellikle güneşten kaynaklanan ufak güneş lekeleriniz ve pek de sevimli bulmadığınız çilleriniz varsa size bu ürünü öneririm. Lekelerin mümkün olduğunca kapanacağından emin olabilirsiniz. 


Ten rengimle son derece uyuştuğu için fondoteni uyguladığım bölgeyi görmekte zorluk çekebilirsiniz ancak yine de uygulanmış halini sizlerle paylaşmak istedim. Doğru fondoteni seçerseniz yüzünüzde ekstra makyajlı bir görünüm oluşmamasını da kolayca sağlayabilirsiniz. Fiyatı 110 TL civarında olsa gerek.
M.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder