29 Mayıs 2012 Salı

Happy Booster Pudra


Sevgili güzellik tutkunları sizlere yukarıdaki şekermi şeker pudrayı tanıtmaktan mutluluk duymak isterdim ancak göründüğü kadar güzel olduğunu söyleyemeyeceğim.


İçi de yine bu şekilde şirin olan pudranın uygulanmış hali neredeyse beyaz.


ABD'den 15 dolar civarında bir ücret ödeyerek aldığım pudra simli bir görünüme sahip. Mineralli bu ürünü tavsiye eder miyim bilemem ama sırf bu şeker görünümü için yine karşılaşsam yine alırım :)  Şu adreste 63 TL'ye satılan bu pudraya sahip olma konusunda yine de pek hevesli olmayınız demekten kendimi alamıyorum, derkeen şu videoyu izledim ve sanki bu pudrayı nasıl kullanacağımı da öğrendim. Bir kere daha denemekte fayda var, allığın üst kısımlarına (elmacık kemiklerinin üstüne), çeneye, burun ucuna yani yüzün daha çıkıntılı bölgelerine uygulayarak parlak ve sağlıklı bir görünüm elde edilebilir gibi duruyor. Tavsiyelerle güzelliğimize güzellik kattığımız günlerde görüşmek dileğiyle... :)
                                                                                                                         M.

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Thanks, and I bought it for its nice packaging and colors but the result wasn't as good as I expected. I find my consolation in its appearance :)

      Sil